onze missie - onze visie

onze missie

onze missie

Netsociety wil een partner zijn, die waarde en kennis toevoegt aan organisaties op het gebied van online media. Specialistische kennis, inzet van slimme technologie, het omzetten van data naar relevante inzichten en snel schakelen is de basis. Dit doen wij met een integraal begrip van online marketing, en met oog voor het uiteindelijke rendement. Dat maakt ons the intelligent online media partner.

onze visie

onze visie

Netsociety gelooft dat het een kwestie van tijd is voor alle media online, connected en real-time wordt geconsumeerd. Deze beweging zal een fundamentele impact hebben op de wijze waarop communicatie wordt vormgegeven, content wordt gecreëerd, en media wordt ingezet. Media inzet is in toenemende mate een technologie en data gedreven vak, waarbij inhoudelijke specialistische kennis onontbeerlijk is.

nieuws.
  • Netsociety en iProspect bundelen krachten

    Amsterdam, 19 november 2012 – Aegis Media neemt 100% van de aandelen van online mediabureau Netsociety over. Netsociety wordt geïntegreerd met digitaal performance specialist iProspect.

    Lees meer
  • Optimizely kiest Netsociety als één van eerste partners in Europa

    Optimizely, s werelds grootste conversie optimalisatie platform, zet nu ook voet aan de grond in Europa. Netsociety zal voor de Europese markt ondersteuning leveren.

    Lees meer
twitter.
contact.
Moermanskkade 91
1013 BC Amsterdam infonl@iprospect.com
T. +31 (0)20 616 52 69
F. +31 (0)20 689 00 48
Nederlands
English
Netsociety to iProspect

Netsociety gaat verder onder merknaam iProspect.

Vanaf donderdag 27 maart 2014 gaan wij verder onder de merknaam iProspect. We werken op dit moment aan een splinternieuwe iProspect.nl website. In de tussentijd, neem een kijkje op onze actiewebsite thenew.iprospect.nl.
Netsociety to iProspect

Netsociety continues as iProspect.

As of Thursday 27 March 2014, Netsociety continues under the brand name iProspect. We are working on a new iProspect.nl website. In the meantime, please visit our campaign website thenew.iprospect.nl.
Don't show this message again?