management

 • Mark van Dijk - Managing Director
  Mark van Dijk - Managing Director

  Mark van Dijk heeft de afgelopen 14 jaar verschillende sales- en management functies bekleed in televisie-, radio- en digitale media, aan zowel publisher als bureau zijde. Sinds 2011 is hij als Managing Director van iProspect|Netsociety eindverantwoordelijk voor de verdere groei en integratie van beide labels.

  overlay
 • Maurice Pothof - Business Director
  Maurice Pothof - Business Director

  Maurice Pothof is in zijn 15 jarige media-carrière als ondernemer betrokken geweest bij start-ups als Crossmedia 2.0 en NetPlus.  Na vijf jaar bij Google te hebben gewerkt richtte hij samen met Erik Broekhuis en Koen Koppens Netsociety op, waar hij een leidende rol had in commercie. Per 1 januari 2014 zal hij als Business Director verantwoordelijk zijn voor een aantal klant sectoren.

  overlay
 • Erik Broekhuis - Business Director
  Erik Broekhuis - Business Director

  Erik Broekhuis heeft zich in de eerste 10 jaar van zijn carrière sterk ontwikkeld op het gebied van Consulting, Software en Online Markering. Deze achtergrond vormde een belangrijke basis toen hij in 2007 iProspect|Netsociety oprichtte. Nadat Erik een aantal jaar de operatie heeft aangestuurd, is hij vanaf 1 januari 2014 als Business Director verantwoordelijk voor een aantal klant sectoren.

  overlay
 • Koen Koppens - Technology Director
  Koen Koppens - Technology Director

  Koen Koppens heeft een achtergrond in informatica en bedrijfskunde. Nadat hij eerst als consultant en daarna bij Google had gewerkt, heeft hij Netsociety mede opgericht. Zijn persoonlijke motivatie: het onlinemarketing landschap veranderen. Als Technology Director is Koen verantwoordelijk voor technologie & innovatie.

  overlay
 • Niki van Wijk - Business Director
  Niki van Wijk - Business Director

  Niki van Wijk werkte bijna 13 jaar in de luchtvaartsector, het grootste deel van de tijd als (online) marketing en e-commerce manager. In 2011 veranderde ze van carrière en werd mede-eigenaar bij Netsociety. In de afgelopen jaren heeft zij zich o.a. bezig gehouden met marketing en strategie. Per 1 januari 2014 zal zij als Business Director verantwoordelijkheid nemen voor een aantal klant sectoren.

  overlay
 • Maaike Post - Operations Director
  Maaike Post - Operations Director

  Maaike Post is  werkzaam geweest bij Google Europe en Tribal Internetmarketing.In 2008 startte zij als een van de eerste werknemers bij Netsociety waar zij in de afgelopen jaren diverse management functies heeft bekleed, o.a. als Head of Advertising. Per 1 januari 2014 is Maaike als Operations Director verantwoordelijk voor alle operationele afdelingen.

  overlay
 • Marlous Wardenburg - HR Manager
  Marlous Wardenburg - HR Manager

  Marlous Wardenburg is afgestudeerd in Nederlands Recht. Na haar afstuderen heeft zij op HR-gebied ervaring opgedaan binnen retail,  de advocatuur en het verzekeringswezen. In 2011 heeft zij de overstap gemaakt naar Netsociety. Als HR  Manager bij iProspect|Netsociety richt zij zich met name op het adviseren van management en organisatieontwikkeling.

  overlay
 • Hind Abakhti - Finance Manager
  Hind Abakhti - Finance Manager

  Hind Abakhti heeft een achtergrond in commerciele economie en bedrijfsadministratie. Na haar studie heeft zij expertise opgebouwd binnen veel verschillende branches. In 2010 is Hind bij Netsociety gestart als Finance Manager. In deze functie is zij momenteel eindverantwoordelijk voor alle financiële processen van het iProspect|Netsociety label.

  overlay
nieuws.
 • Netsociety en iProspect bundelen krachten

  Amsterdam, 19 november 2012 – Aegis Media neemt 100% van de aandelen van online mediabureau Netsociety over. Netsociety wordt geïntegreerd met digitaal performance specialist iProspect.

  Lees meer
 • Optimizely kiest Netsociety als één van eerste partners in Europa

  Optimizely, s werelds grootste conversie optimalisatie platform, zet nu ook voet aan de grond in Europa. Netsociety zal voor de Europese markt ondersteuning leveren.

  Lees meer
twitter.
contact.
Moermanskkade 91
1013 BC Amsterdam infonl@iprospect.com
T. +31 (0)20 616 52 69
F. +31 (0)20 689 00 48
Nederlands
English
Netsociety to iProspect

Netsociety gaat verder onder merknaam iProspect.

Vanaf donderdag 27 maart 2014 gaan wij verder onder de merknaam iProspect. We werken op dit moment aan een splinternieuwe iProspect.nl website. In de tussentijd, neem een kijkje op onze actiewebsite thenew.iprospect.nl.
Netsociety to iProspect

Netsociety continues as iProspect.

As of Thursday 27 March 2014, Netsociety continues under the brand name iProspect. We are working on a new iProspect.nl website. In the meantime, please visit our campaign website thenew.iprospect.nl.
Don't show this message again?